Om Oss

Vallgatans Skomakeri såg dagens ljus år 2004, vi har varit i branschen i över 10 år och är en av de ledande skomakerierna i centrala Göteborg. Mycket har hänt sedan starten och vårt mål är att forsätta utvecklas de kommande åren för att tillfredsställa våra kunder. Vi utför reparationer och klackningar på alla dina favoritskor genom många års erfarenhet av skoreparationer och läderarbete fixar vi de flesta problem åt dig. Vi använder uteslutande sulor och klackar från Vibram som anses vara världsledande inom det området.

Förutom reparation av skoartiklar, tillverkar vi även nycklar. Vallgatans Skomakeri har moderniserats kraftigt de senaste åren, nya maskiner och redskap har införskaffats för att förbättra reparationen av dina skor. Vi erbjuder ett brett sortiment av skovårdsprodukter, hos oss finns allt du behöver för att sköta dina skor så att de håller och ser snygga ut länge. Vi är certifierade skomakare genom Sveriges Skomakarmästarförbund samt medlem i mästarregistret.

Oavsett om du letar efter skosnören, skinnsulor, mätsticka för skor, skokräm, stövelstöd eller halkskydd har vi ett stort sortiment från välkända varumärken som Saphir, Collonil, Bama, Ecco, Kiwi samt Pedag. Välkommen till oss på Vallgatans Skomakeri, inne på Vallgatan 21:s innergård, se sidan Butiken för öppettider.


Utvalda
Klienter

Fiorucci Logo
Milk and Honey logo
Scoop Logo
Scorett Logo
Whyred Logo
Yoko Yap Logo